Monday, September 28, 2009

Ustaz Yang Pelupa

salam...kalo otak ustaz tue dh pelupa..jgn sedap ckp dekat org tanpa berpegang kepada fakta..sy dpt ym awk pun sbb awak yg add...dah xingt yg sy pnh tny nie sape n dr mana dpt..dengan senang hati awk jawab dr kawan sbb id ym kgkawan maahad hilang ke ape tah...lgpun awak sape yg sy nak add xtentu pasal..kenal pun x..kelass pun xskali..pikirla sket

YM dari budak TANAH BESAR

---------------------
- Saya biarkan soalan ini sebagai penilaian.. Atas sebab menjaga persahabatan dan juga atas perbincangan dengan rakan-rakan...saya BUANGKAN Posting ini... Cuma nasihat saya, jangan mudah terpengaruh dengan mana-mana orang..Nilai lah orang berdasarkan hatinya.. Janganlah dengan kulitnya sekalipun putih macam amoi cina...

:: Dakwah Itu Perlu Hikmah :: a.k.a ustaz yang pelupa
28 sept. 09

4 comments:

cik oryza said...

salam ustaz..sabaq na..mmg ramai org mcm tu la ni..

cara nk delete org yang tak berkenaan dlm ym ustaz tu,

right click kat nama org tu-kemudian delete. mungkin keluar soklan tnya nk delete dr address book ka tak, terpulang pd ustaz la tu...

kalau ustaz nak tukaq nama kwn2 ustaz dr nicknames ke nama yang ustaz kenal,

right click-contact details-kat bahagian nicknames (baris kedua) ltk la nama yang ustaz nk letak tu

sekadar membantu, semoga dpt selesaikan kekeliruan ustaz ya..insya allah..

Ustaz Nazmi said...

Wsalam... Syukran atas maklumat..

mafiqam said...

doakan supaya dia jadi lebih baik, Bang Mi...

Ustaz Nazmi said...

to Afiq..

Insya Allah..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin